2012. december 30., vasárnap

Az igazi sorsolást...

... is megejtettem ma. A random.org-ot hívtam segítségül, mert teljes időhiányban szenvedek. Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de mikor itthon vannak a csemetéim, minden percemet lekötik. Az anyukámék is itt töltöttek pár napot, aminek iszonyúan örültem, ritka alkalom mostanában mikor több napra jönnek. Szóval a blogra nem sok időm jutott, ezért csúszott a sorsolás is. Hogy kompenzáljam a hanyagságomat, úgy döntöttem két nyertes sorsolok :)

A főnyertes: Adrienn Németné, gratulálok :) A dolog érdekessége, hogy én is nyertem Adrinál, nemsokára összegyűjtök mindent ajándékozós játékot és megmutatom a gazdag Jézuskámat :)

Vigaszágon a nyertes Palkó, gratulálok Neked is :)

A választható nyeremények táborát kibővítem, nemcsak az eredi posztban ígért horgolt félkész dolgok (virág, csillag, csipkeszegély stb tessék szabadon ereszteni a fantáziát :)))) közül lehet választani, hanem a késztermékek közül is, nézzetek szét a blogon: horgolt fülbevalók, gyűrűk, telefontok, dekorgumi hűtőmágnesek, vagy akár a karácsonyi horgolt és filc díszek közül is. (tudom hogy már elmúlt karácsony, de lessssz jövőre is :))))))))))))))) Minden frissiben fog elkészülni a nyertesek kívánsága szerint, így kérek majd némi türelmi időt, a gyerkőceimnek január 7-ig még szünet van az oviban, valószínűleg csak utána tudom majd elkészíteni az ajándékokat.
Tetszési sorrendben írjátok mailben a kívánságokat légyszi, apróságokból nyilván többet, munka/időigényes holmikból pedig kevesebbet vállalok :))))

eeraa71 (kukac) gmail (pont) com


Január elején indul a vándorajándék játék is, valami szépségeset eszeltem ki, érdemes lesz játszani :)

4 megjegyzés:

Palkó írta...

Köszönöm szépen! Ez szuper!!! :)
Szétnézek! :)

Palkó írta...

Kívánok Nektek nagyon boldog, sok-sok örömteli pillanatban gazdag új esztendőt! :)

inga írta...

gratu:)
boldog új évet!

Kaszás Ildikó írta...

Boldog békés új évet kívánok neked és egész családodnak !!