2013. január 3., csütörtök

A rénszarvas és a karácsonyi ló

A történet már 2011-es :) A decemberi praktika magazinban volt egy rénszarvas szabásminta, ami nagyon megtetszett és gondoltam megvarrom a gyerkőcöknek. Ilyen fajta állatot azelőtt még nem készítettem soha, nagy volt a kihívás, de jó volt varrni. Bár mikor a feje középső részét férceltem kézzel, majd varrtam, többször is megfogadtam, hogy soha több ilyet :)
Természetesen ahogy készen lett, a gyerkőcök elvitték az oviba és az egyik kissrácnak sikerült is rögtön leoperálnia az egyiknek az agancsát. Igaz kézzel varrtam rá, de háromszor mentem végig és olyan büszke is voltam magamra, hogy na ez aztán bomba és gyerekbiztos lett. Hát ez a büszkeség 1 napig tartott :) Nem is engedték visszavarrni a gyerkőcök, mondván, hogy pont úgy néz ki az agancsa nélkül, mint egy ló, egy karácsonyi ló :) Egyébként tényleg igazuk van, agancs nélkül inkább lóra hajaz :)


Volt pántlikájuk is, talán kitaláljátok, hogy meddig volt a nyakukba kötve? és hogy hova került pár perc után :) Nem igazán adja vissza a kép, élőben ütősebbek :)


1 megjegyzés:

Palkó írta...

Tök aranyosak ezek a karácsonyi rén-lovak! :)))