2015. május 8., péntek

Ajtódíszek - kinek mi tetszik :)

Van köztük még "műhelymeleg" és régebbi desing is, bohókás, romantikus és vintage. Lehet válogatni :)

Bohókás édes baglyos díszek ajtóra vagy ablakra, bár úgy hiszem a lakás bármely helyiségébe szívesen beköltöznek ezek az édes pofák.
Mérete: nagy bagi 22 cm, kicsi bagi 17 cm.
Ára: 3.500 FtŐk még arra egy ágra várnak, amire rászállhatnak :) ha tetszenek szívesen elkészítem őket.Ők pedig már a romantika jegyében készültek.
Alapja zsákvászonnal bevont hungarocell félkoszorú, amelyet varrott szív, madárka, tépett vászonból hajtogatott virág és romantikus, hófehér csipke díszít.
Mérete: 22 cm átmérő.
Ára: 2.850 Ft.


Ha a rózsaszínt jobban kedveled:

Alapja zsákvászonnal bevont hungarocell koszorú, amelyet varrott szív, madárka, tépett vászonból hajtogatott virág és romantikus, hófehér csipke díszít.
Mérete: 21 cm átmérő.
Ára: 2.850 Ft.


Vagy ha az egyszerűbbek jönnek be:

Régóta lakott nálam ez a kicsi fonott vessző koszorú, nemrég a kezembe akadt és egy kedves ajtódíszt lett belőle. Varrott madárka, tépett vászon rózsa és hófehér pamutcsipke díszíti.
Mérete: 15 cm átmérő.
Ára: 1.800 FtHa madárrajongó vagy, akkor pedig őket ajánlom :)

 Szépséges levendulaszín anyagból készült ez a romantikus madárházikó. Kézzel varrott kismadár és hófehér csipke dekorációt kapott.
Mérete:24 cm magas.
Ára: 2.500 Ft.


 Bordó kockás, kicsit vintage hangulatú madárházikó. Varrott madárka és törtfehér csipke díszíti, kenderzsinór az akasztója.
Mérete: 24 cm magas.
Ára: 2.500 Ft

Van még, ha fotózkodós hangulatban leszek itt folytatom :)

Nincsenek megjegyzések: