2012. november 6., kedd

Egy nagy szerelem

A horgolás :) Pár éve tanultam a netről és imádom. Az elmúlt napokban fülbevalók készültek és sok-sok kislánygyűrű. Jut belőle remélem az óvodai adventi vásárra, tavaly nagy sikerük volt, bár nem kapcsolódik a karácsonyhoz, de készülök azért olyan holmikkal is :) ezeket majd később mutatom meg, még csak félkész állapotban vannak.
A fényképezés most valahogy nem megy igazán, nem túl jók a fényviszonyok, de talán a lényeg látszik.


Ezek pedig kb. két hete készültek és készülnek folyamatosan esténként, nagyon szerettem horgolni őket. Nem szeretek sorozatba horgolni, de este jó esik egy-egy darabot készíteni majd a nagy dilemma, milyen gyöngyöt tegyek rájuk, milyen legyen a végső forma. Kitalálni új formákat és persze nem kis kihívás az alapanyagok beszerzése sem, még egy sima megfelelő méretű karika alap beszerzése is gondot jelent sokszor. A legtöbb alapanyag a netről van, de persze mindig pont az nem kapható, amit szeretnék :)


Ekkor még nem kapott el a karácsonyi láz, ami bevallom őszintén mindig nagyon hamar elhatalmasodik rajtam. No ez a hosszú hétvége és egy felkérés karácsonyi ajándékkísérők horgolására elindította az őrületet :) Sok-sok félkész állapotban lévő holmi, azt sem tudom mihez nyúljak, mert mindent szeretnék egyszerre. Most elhatároztam, hogy újba addig nem kezdek, míg a félkészeket be nem fejezem :)

4 megjegyzés:

Timi Madár írta...

Fantasztikus dolgokat horgolsz :)

Era írta...

Köszönöm :) Aranyos vagy :)

Vera írta...

Szia!
Nagyon ügyes vagy, hogy a netről tanultál meg horgolni. Én is megpróbálnám. Van tipped, hogy hol találok jó oktató anyagot?
Köszönöm, és további sok sikert!

Vera

Era írta...

Szia Vera, igen, küldök majd linkeket, csak meg kell keresnem őket. Kérlek írd meg a mail címed, úgy könnyebb lesz. Era