2012. november 23., péntek

Karácsonyi díszek újra....

Nagyon szeretem az ekrü horgolócérnákat, ebből készült pár csillag, felét talán még tavaly horgolhattam, most találtam meg a varrósfiókom aljában (már nem emlékszem pontosan). Most készítettem hozzá még jópár darabot, eredetileg úgy gondoltam, hogy simánk kikeményítem és jó lesz karácsonyfadísznek. Aztán eszembe jutott, hogy rendeltem a múltkor barna barkácsfilcet, de amihez eredetileg gondoltam, már nincs kedvem megcsinálni, így ezek a kombinált díszek születtek belőle:


A gyöngyök utólag kerültek rá, olyan "kopasznak" láttam, és a múlt héten bontottam szét két tekla láncot, amik már isten tudjam mióta pihiztek a fiókom mélyén. Így már nagyon ütősek lettek, sajnos a kép nem adja vissza a barna filc és az ekrü csipke harmóniáját, élőben sokkal szebbek és a hangulatuk olyan régies és légies :) Imádom őket. Már készül a következő hatos kollekció és kísérletképpen egy fehér csillagok, ekrü barkácsfilc kombináció, nagyon kíváncsi vagyok melyik lesz a szebb.

2 megjegyzés:

Zsimama írta...

Gyönyörűek!)))) Ahogy rájuk néztem, "megcsapott" a mézeskalács illata..)))) Nagyon szépet fog mutatni a zöld karácsonyfán. Nagyon ügyes vagy!

Era - SK írta...

Köszönöm :)